Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 93
Van rolluiken tot zonwering!

Installatie op maat van uw terrasoverkapping

Wil u wegdromen in een heerlijk stuk schaduw tijdens een brandende zon? Vermijdt u liever een stevige wind? Of houdt u het hoofd liever droog wanneer u op uw terras geniet van een drankje? Dan is een terrasoverkapping in Schoten van Renoben de ideale oplossing.

Lichtstraten

Op zoek naar een lichtstraat of dakkoepel? Dan bent u hier tevens aan het juiste adres. Wij plaatsen zowel lessenaarsdaken als zadeldaken. Een lessenaarsdak beschikt slechts over één enkel dakvlak. Tevens heeft u de keuze uit een plat of hellend lessenaarsdak. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking, afhankelijk van de dakhelling. Een zadeldak daarentegen bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden. Deze snijden elkaar in het nok. Dit is het meest voorkomende dak vanwege zijn eenvoud, met name in de traditionele bouw. Wat u ook verkiest, wij kunnen u het nodige advies verlenen zodat u de juiste keuze kan maken. Nadien gaan wij over tot de plaatsing volgens uw wensen.

Zonwering

Zoekt u een manier om van uw terras, huis of tuin de aangenaamste en gezelligste plaats te maken? Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Wanneer u de perfecte zonnewering heeft gekozen, dan kan u deze door ons perfect laten installeren.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een zonwering, een rolluik of liever een terrasoverkapping? Zoekt u de beste oplossing om de warmte buiten te houden, het zonlicht te reguleren of naar een sfeervolle raamdecoratie? U kiest voor kwaliteit en vakmanschap? Dan is er in Schoten geen twijfel: Renoben. Bel ons vandaag voor een afspraak.

Contacteer ons!03 500 03 93