Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 93
Bespaar 30% op energiekosten met gevelisolatie!

Hoogstaande gevelbekleding als visitekaartje van uw woning

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan esthetische en creatieve gevelmaterialen en aan de uitvoering ervan. Elk gebouw krijgt de uitstraling dat het verdient. Residentieel, nieuwbouw of renovatie. Voor gevelbekleding in Schoten zijn we voor u de juiste partner.

Gevelisolatie

Met gevelisolatie kan u gemiddeld 30% op de energiekosten besparen. De gevel kan met behulp van verschillende technieken worden geïsoleerd. Meestal is spouwmuurisolatie de aangewezen methode, maar in sommige situaties is buitengevelisolatie of isolatie langs de binnenzijde beter geschikt.

Werkwijze

Vooraleer we aan uw gevelwerken beginnen, gaan we deze afkappen en reinigen met de hogedrukreiniger. Bij renovatiewerken worden holle delen opgevuld. Indien u wenst, kunnen we ook pur of rotswol plaatsen voor het isolatiegedeelte.

Kleuren/texturen

Bovendien kan u elke gevel de ‘look en feel’ geven die u wenst dankzij de ruime waaier aan kleuren en texturen. Het omvangrijke assortiment biedt de keuze uit tal van designs en alle denkbare kleuren.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat we voor uw gevel kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en we helpen u graag verder. Vanuit Schoten zijn we in de ruime regio actief.

Contacteer ons!03 500 03 93