Contacteer ons!
Tel.: 03 500 03 93

Een stevig dak boven uw hoofd

Dakwerken van A tot Z uitgevoerd

Bent u op zoek naar een expert die uw dakwerken regio Schoten kan uitvoeren? Dan kan u staat maken op het vakmanschap van Renoben. Bij deze firma bent u gegarandeerd van een kwalitatieve service en een professionele afwerking.

Uw dakspecialist

Bij deze dakwerker kan u terecht voor de plaatsing en renovatie van hellende en platte daken. Wenst u tijdens deze werken ook de nodige isolatie te laten voorzien? Dan is dit eveneens mogelijk. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten worden uit handen genomen alsook kleine en grote herstellingen aan uw dak. Deze dakspecialist voert zelfs dringende herstellingen uit na stormschade. Maar hier stopt de service niet. Ook worden de nodige daktimmwerwerken uitgevoerd aan zowel hellende en platte daken. 

Platte en hellende daken

Renoben is gespecialiseerd in het plaatsen van platte en hellende daken. Bij platte daken wordt er gebruik gemaakt van roofing van DE BOER zodat u verzekerd bent van een kwalitatief dak boven uw hoofd. Bij hellende daken gebruikt de firma zowel dakpannen als dakleien, de keuze is aan u. Nood aan dakramen of een Velux? De installatie hiervan wordt tevens voorzien. Hier wordt steeds met kwalitatieve materialen gewerkt zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat.

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen of wenst u nog bijkomende inlichtingen te verkrijgen over de diensverlening van Renoben uit Schoten aangaande uw uit te voeren dakwerken? Neem dan snel contact op met deze dakexpert. Het bedrijf komt graag bij u langs om uw werken te bekijken en een offerte op maat op te stellen. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt uw project met veel zorg uitgevoerd.

Contacteer ons!03 500 03 93